İŞ İLANI DETAYI

Türkiye’de faaliyet gösteren sektöründe lider uluslararası ‘’Cep Telefonu’ ’ üreticilerinden birinin yeniden yapılanan teknik servis merkezlerinde ‘’Part-Time-Yarı Zamanlı’’ olarak görev almak üzere; Teknik servise yazılım sorunları sebebiyle gelen müşteriyi ön ofiste karşılayıp ‘’yazılım sorunlarına’’ müdahaleyi gerçekleştirerek ilk kontakta çözüm üretecek, müşteriyi bilgilendirecek ve müşterinin servisten memnun ayrılmasını sağlayacak ''TEKNİK SERVİS TEKNOLOJİ ASİSTANI'' arayışımız bulunmaktadır.


-Teknoloji perakendeciliği sektöründe GSM Operatörü, Zincir Elektronik Mağazaları ve Teknik Servis ön bürolarından birinde benzer deneyime sahip ya da bu alanda çalışmak isteyen,- ‘’Cep Telefonu’’ teknolojilerine ilgi duyan ve Android işletim sistemi hakkında orta düzeyde kullanıcı bilgisine sahip,-Akıllı Telefon teknolojisindeki gelişmelere ilgi duyan ve bu konuda eğitim almaya istekli,-Müşteri odaklı, takım çalışmasına yatkın, ikna kabiliyeti yüksek,-En az Lise, MYO ya da Üniversite öğrencisi,-Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,-Trabzon'da ikamet eden,adayların başvurularını bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Yarı Zamanlı
İletişim : Trabzon MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Trabzon İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder