İŞ İLANI DETAYI

1Yöneticisi tarafından verilen tüm görevleri, iş akış planına uygun, doğru, etkin ve eksiksiz bir şekilde hazırlamak ve gerekli sorumluluğu almak2Üretim döngüsünü başlatmak için makinelerin ayarlamalarını yapmak3Ürünleri imal etmek veya taşımak için özel makineler kullanmak, iç lojistikte üretim hatlarına malzeme taşınmasına destek vermek4Makine ayarları tablosuna göre çalışmak, doğru işleme elemanlarını seçerek-yoksa amirine -zamanında- bildiriptedariki sağlatıp, parçayı işlemek5Üretime uygun şekilde çalıştığından emin olmak için makineleri kontrol etmek6Makinelere yeterli hammadde beslenmesini sağlamak7İlk ürün kontrolleri ile operatör ara kontrollerini gerçekleştirmek8İstasyonuna gelen malzemelerin müşteri siparişlerine göre ayrımını sağlamak ve malzemeleri izinsiz olarak farklısiparişler için kullanmamak, stok kontrolünü olumsuz etkilememek


tek vardiyadır.vardiya ve mesai problemi olmayantercihen Nilüfer de ikamet eden, adaylar tercih sebebidir.7.30-17.30 haftaiçi, Ctesi 7.30-15.00 çalışılmaktadır.İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Nilüfer
Pozisyon : Tornacı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Tornacı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg Nilüfer veya Edmeg Bursa Tornacı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder