İŞ İLANI DETAYI

Geri dönüşüm firması bünyesinde çalıştırılmak üzere ; Ağır vasıta ile yük taşıma işleri yapacak personel alımı yapılacaktırÇalışma şartları ve diğer imkanlar işverenle yüz yüze görüşmede belirlenecektirMaaş v.sYüz yüze görüşülecektirİş arayanların, iş ilanına başvuruda bulunduktan sonra işyeri ile irtibata geçmeleri önem arz etmektedir.


En az D sınıfı ehliyetli,SRC-2, SRC-4, SRC-5belgesi bulunan,Psiko-Teknik belgesine sahip,Ağır vasıtaya tır uygun tüm belgeleri olan,En az 2 yıl ağır vasıta tır kullanmış olan


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -50 (11.07.2004 - 12.06.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MURADİYE MAHALLESİ MANOLYA SOK. NO:204 YUNUSEMRE MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MANİSA MERKEZ , YUNUSEMRE , ŞEHZADELER İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Halime Hanım Ünvan : Telefon : 902362140451 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902362140451

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder