İŞ İLANI DETAYI

Nakliye Bölümü’nde çalışacak Tır Şoförü istihdam edilecektirEn az lise mezunu, Anadolu yakasında taşıma yapacak,SRC 5 Belgesi olan, Psikoteknik Değerlendirme Belgesi olan, D-E sınıfı ehliyeti olan Dijital sürücü kartı olan, En az 5 yıl şoförlük deneyimi olan, Tercihen frigofirik araç deneyimi olan, İletişimi kuvvetli, diksiyonu düzgün, Uyumlu, takım çalışmasına yatkın, Yoğun iş temposunda çalışabilecek,Askerlik görevini tamamlamış,08:00-18:00 mesai saatlerinde çalışabilecekİstanbul Anadolu Yakasında veya Kocaeli Dilovası-Gebze-Darıca-Dilovası-Çayırova - İzmit -Körfez-Derince Bölgesinde ikamet eden Şoför aramaktayız.


Nakliye Bölümü’nde çalışacak Tır Şoförü istihdam edilecektir. En az lise mezunu, Anadolu yakasında taşıma yapacak, SRC 2 ve SRC 4 ve SRC 5 Belgesi olan, Psikoteknik Değerlendirme Belgesi olan, D-E sınıfı ehliyeti olan Dijital sürücü kartı olan, En az 5 yıl şoförlük deneyimi olan, Tercihen frigofirik araç deneyimi olan, İletişimi kuvvetli, diksiyonu düzgün, Uyumlu, takım çalışmasına yatkın, Yoğun iş temposunda çalışabilecek, Askerlik görevini tamamlamış,İstanbul Anadolu Yakasında veya Kocaeli Dilovası-Gebze-Darıca-Çayırova Bölgesinde ikamet eden Şoför aramaktayız.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Dilovası
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Dilovası veya Edmeg Kocaeli Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder