İŞ İLANI DETAYI

-Lojistik Taşımacılık işinin yapıldığı firmaya; Tır Şoförü olarak daha önce çalışmış,EMEKLİ şoförler ilk tercih olup, YOL -YEMEK-SGK ücretleri karşılanacaktır. dolgun bir maaş verilecektir1.ADET ÇALIŞMA GÜZERGAHI VARDIR 1. Güzergah :Bursa organize sanayi bölgesinden renault fabrikasından Bursa hasanağa karsana şehir içi günde 2 tur atacak YEMEK VE SERVİS HİZMETİ VERİLMEKTEDİR.“İŞ ARAYAN DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. AYRICA, ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. ”


-Lojistik Taşımacılık işinin yapıldığı firmaya; Tır Şoförü olarak daha önce çalışmış,EMEKLİ şoförler ilk tercih olup, yol yemek SGK ücretleri karşılanackatır. dolgun bir maaş verilecektir1.ADET ÇALIŞMA GÜZERGAHI VARDIR 1. Güzergah :Bursa organize sanayi bölgesinden renault fabrikasından Bursa hasanağa karsana şehir içi günde 2 tur atacak Yemek ve Servis hizmeti verilmektedir.“İŞ ARAYAN DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. AYRICA, ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. ”


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 22- -50 (18.04.2002 - 20.03.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ADNAN MENDERES MAH. MİMAR SİNAN CAD. NO:63/A OSMANGAZİ BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : OSMANGAZİ İrtibat Bilgileri : İsim : KENAN AKINCI Ünvan : ŞİRKET SAHİBİ Telefon : 905326444349 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği, Yemek Ücreti Desteği En Az Ücret : 30000 TL En Çok Ücret : 35000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Osmangazi
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : 905326444349

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder