İŞ İLANI DETAYI

? Aracın trafik muayenesinin, motorlu taşıtlar vergisi ve sigorta işlemlerinin yapılmasını sağlamak,? Araca uygun yük iş bulmak,? Yükün dağıtım planlamasını yapmak,? Otoyol ile ilgili evrakı düzenlemek,? Motorlu yük taşıma araçlarının bakımını yapmak,? Motorlu yük taşıma araçlarını sefere yola hazırlamak,? Yükü ve yükleme belgelerini teslim almak,? Yükleme ve boşaltma sırasında malı kontrol etmek,? Tonaj ve gabari kontrolü yapmak,? Branda çekmek? Taşıma belgelerini düzenlemek,? Yükün boşaltılmasını sağlamak,? Yükün cinsine göre zaman planlaması yapmak,? Kaza ve arıza durumunda yükün naklini sağlamak,? Zincir takmak,Sosyal olanaklar : YEMEK, SERVİS, YILDA BİR KEZ ERZAK YARDIMI, HAFTAİÇİ 1,5 HAFTASONU VE RESMİ TATİLLERDE 2 KATI MESAİServis : KESTEL, GÜRSU, ANKARA YOLU ÜZERİNDEKİ METROLAR, YEŞİLYAYLA, YENİDOĞANHİZMET MERKEZİMİZE ŞAHSEN GELEREK İŞ VE MESLEK DANIŞMANIZDAN İŞE GÖNDERME FORMLARINI ALARAK, FİRMALARDAN RANDEVU ALIP, ŞAHSEN FİRMALARA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. AYRICA ; ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İŞYERİ İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK FİRMAYLA ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDEBİLİRSİNİZ.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar Olmayan En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek -5019.03.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BARAKFAKİH MAH. ANKARA ASFALTI CAD. NO: 54 KESTEL BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : OSMANGAZİ , YILDIRIM , GÜRSU , KESTEL İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 902243841215 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Osmangazi
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902243841215

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder