İŞ İLANI DETAYI

Kadir Gündüz İnşşatın Adana ve Ceyhan şantiyelerinde çalışmak üzere 10 adet Damperli Tır- Çekici Şoförü alınacaktırCE Ehliyeti olmak,SRC 3 veya SRC 4 belgesi olmak,Psikoteknik belgesi olmak,Dijital takograf belgesi olmak,NOT: İnternet üzerinden başvuru yapan adayların aşağıdaki 'BAŞVUR' butonuna tıkladıktan sonra firma sahibi ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.


İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- (31.05.1999 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : D-400 KARA YOLU YILAN KALE MEVKİ CEYHAN ADANA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : CEYHAN İrtibat Bilgileri : İsim : Habib Bey Ünvan : Formen Telefon : 905357362243 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Adana
İlçe : Ceyhan
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905357362243

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Adana ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Adana, Edmeg CEYHAN veya Edmeg Adana Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Adana ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder