İŞ İLANI DETAYI

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz; Üretici-Endüstriyel Entegre Kurumsal Firmanın Üst Düzey Ticari İlişkilerini ve ekibini koordine edebelecek,Ağır Sanayi Kuruluşları,Demir Çelik,Otomotiv İç Ticaret Pazarlama,Dış Ticaret alanlarında Sanayii ilk 500 firmalarında deneyim kazanmış,İktisat-İşletme-Mühendis Kökenli Üst Düzey Yönetici Konumunda Ticari Genel Müdür Yardımcısı  kadrosunda istihdam edilecek üst düzey yönetici.


-Uluslararası Makro Ekonomik Stratejileri önceden öngörebilen,-Uluslararası yüksek ticari ilişkileri yönlendirebilecek,bilgi tecrübe,-Ticari portföyü oldukça iyi olan,-Üniversitelerin;lisans düzeyinde bölümlerinden tercihen master düzeyinde bölümlerinden mezunİktisat,İşletme,Yönetim Organizasyon,Makina Mühendisliği,Endüstri Mühendisliği,Metalurji Mühendisliği,-İngilizceyi ve ikinci bir yabancı dili çok iyi konuşabilmek,-Ticari Genel Müdür Yardımcılığı veya Direktörlüğünde en az 10 yıl tecrübe sahibi olmak,-Ağır Sanayi,Demir Çelik,Madencilik ve Hammadde Ticaretinde iç ve dış pazarlarda deneyim sahibi olmak,-Tercihen İstanbul Anadolu Yakasında İkametli olmak,-Bulunmuş olduğu departmanda en az 500 milyon dolar ve üzeri ciroyu yönetmiş olmak,-Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmamak,yükseklik korkusu bulunmamak,-Kurumsal firmada çalışmasına engel teşkil etmeyecek bir kariyer grafiğinde olmak,-İletişim ve bilişim araçları ile interneti çok iyi kullanabilmek,NOT:ÖZGEÇMİŞLERİ FOTOĞRAFSIZ VE ADRES BİLGİLERİ YETERSİZ ADAYLARIN MÜRACATLARI DİKKATE ALINMAYACAKTIR. Firmamız aracılığı ile iş arayan adayların özgeçmişleri ve müracat formunda belirtilen; Kimlik,Eğitim-Mezuniyet gibi bilgilerin İŞKUR KRİTERLERİ gereği resmi evrak ile teyidi ve müracat anında firmamıza ibrazı   gerekmektedir. ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK EĞİTİM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ  Türkiye İş Kurumu nun 303 numaralı izin belgesi ile 2008 yılından beri  faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Tekirdağ ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tekirdağ gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tekirdağ ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder