İŞ İLANI DETAYI

Ares Medikal Sanayi Ticaret Limited şirketi 2004 yılında İzmir Türkiye de kurulmuştur.Ares Medikal olarak hedefimiz sektörde kolay ulaşılabilir, ekonomik ve yüksek kalitede ürünler yaratmaktırSpesifik ve yeni ürünlerin üretimi konusunda bitmek bilmeyen enerjisi ile firmamız yıllardır çözüm ortağınız olmaya devam etmektedir.Ares Medikal Türkiye Menşeili ürünlerin dış pazarlara satışı konusunda da sektörde öncülük yapmış, milli ekonomiye katma değerde bulunan, sektörün önemli aktörlerinden olmayı başarmıştır.Ares Medikal CE ve ISO13485 gibi kalite sertifikalarına sahiptir, evrensel kalite koşullarını bütünüyle yerine getirmektedir.Büyüyen ve gelişen üretim tesisimiz için:Tıbbi malzeme üretiminde deneyimli-deneyimsiz Tıbbi Malzeme İmal İşçisi aramaktadır.Bu pozisyonda, üretim süreçlerinin verimli ve kaliteli bir şekilde yürütülmesi, malzeme ve ekipman yönetimi, kalite kontrol işlemleri gibi sorumluluklarınız olacaktır.Sadece whatsappdan yazan ve özgeçmiş ileten uygun adaylara ekibimiz dönüş yaparak randevu verebilecektir.Anlayışınız için teşekkür ederiz.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeKota ve hedefleri karşılamak için üretim ekibiyle iş birliği içinde aktif bir şekilde çalışmak,Tıbbi malzemeleri üretim talimatlarına uygun şekilde imal etmek.Üretim makinelerini ve ekipmanlarını kullanarak üretim sürecini yürütmek.Ürünlerin kalite standartlarına uygunluğunu kontrol etmek ve hatalı ürünleri ayırmak.Üretim için gerekli malzemeleri hazırlamak ve uygun şekilde saklamak.Ekipmanların bakımını yapmak ve arızaları raporlamak.Üretim süreçleri ve kalite kontrol raporlarını oluşturmak ve güncel tutmak.Çalışma alanını temiz ve güvenli tutmak, iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uymak.Sadece whatsappdan yazan ve özgeçmiş ileten uygun adaylara ekibimiz dönüş yaparak randevu verebilecektir.Anlayışınız için teşekkür ederiz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -40 (13.09.2004 - 16.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : EGEMENLİK MAH. 6094 SK. İZMİR BORNOVA BORNOVA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BORNOVA , BAYRAKLI İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Tülin ÇELİKBAŞ Ünvan : İnsan Kaynakları Sorumlusu Telefon : 905335737292 E-posta : ik@ares-medikal.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Pozisyon : İmalat Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905335737292
ik@ares-medikal.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

İmalat Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Bornova veya Edmeg İzmir İmalat Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder