İŞ İLANI DETAYI

Randevuların düzenlenmesini ve yönetilmesinin sağlanması,Telefon, e-posta, kargo ve ofis içi her türlü evrak takibinin yapılması,Gelen çağrıları ve e-postaları yöneterek ofis içi ve ofis dışı iletişimin sağlanması,Lbys programlarından tercihen GENO-TIP yazılımına hakim.


Ms Office programlarını iyi derecede kullanabilen,İnsan ilişkilerinde kuvvetli, diksiyonu düzgün, güler yüzlü ve saygılı,Prezantabl,Sözlü ve yazılı iletişimi güçlü,İletişim bilgilerinin kaydının eksiksiz ve düzenli tutulması,Gelen misafirlerin ilgili birim ve kişilere yönlendirilmesi,Yönetici veya personel misafirlerinin ikram ve ağırlama işlemlerinin organize edilmesi,Ofisin genel düzeninin sağlanması işlerini yapacak,Sektörde en az 1 yıl tecrübeliTercihan 20-35 yaş aralığında


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ataşehir
Pozisyon : Sağlık ve Tıp
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Sağlık ve Tıp iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ataşehir veya Edmeg İstanbul Sağlık ve Tıp gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.