İŞ İLANI DETAYI

Firmamızın kültürünü anlayıp müşteriye aktarmak, Müşterileri kaliteli hizmet anlayışı ile güler yüzle karşılamak ve uğurlamak, Çalıştığı alanı temiz tutmak, Servis alanında kendisine verilen tüm görevleri yerine getirebilecek Firmamızın büyüyen ve gelişen organizasyonunda Şirinevler Mağazamızda Tezgahtar olarak çalıştırılmak üzere deneyimli veya deneyimsiz 18 - 30 yaş aralığında ekip üyesi arıyoruz.


Tercihen Cafe-Restaurant-Fastfood sektöründe en az 2 yıl deneyimli, Yiyecek-İçecek sektöründe kariyer hedefi olan, Dinamik, diksiyonu düzgün, prezentabl, Güler yüzlü ve çalışkan, İnsan ilişkileri kuvvetli, Ekip çalışmasına ve kişisel gelişime önem veren, İstanbul Avrupa yakasında , Erkek adaylar için, tercihen askerliğini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olan, Bay-Bayan adayların başvurularını bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Tezgahtar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!