İŞ İLANI DETAYI

Özel Şasi kamyon tasarımı, yangın pompaları ve itfaiye araçları alanında gerek yurt içinde gerekse yurt dışında sektörünün öncü ve güvenilir üreticisi olan firmamızda görevlendirilmek üzere tesviyeci alımımız olacaktır.Servis Güzergahımz:Torbalı, Buca, Gaziemir, Yeşilyurt, Balçova; Konak, Hatay, Üçkuyular, KarabağlaVardiya yok.Hafta içi:08:00.-18:15.Hafta Sonu: Yokİlanda yer alan BAŞVUR butonuna tıkladıktan sonra mutlaka firmayla iletişime geçiniz.


ALÜMİNYUM, BRONZ, PİK VE SİFERO DÖKÜM TEMİZLEME İŞLEMLERİNDE TESVİYE BÖLÜMÜNDE ÇALIŞMIŞ EN AZ 3-5 YIL TECRUBESİ OLAN VEYA BİLGİ SAHİBİ; TEKNİK RESİM OKUYABİLEN, TEMEL ÖLÇÜM ALETLERİNİ KULLANABİLEN KUMPAS, PERGEL, METRE VB., DÖKÜM ÜNÜNLERİN HASSASİYETİ VE GÖRSELLİKLERİ İLGİLİ TEKNİK TERİMLERİNE HAKİM, SPİRAL AVUÇİÇİ TAŞLAMA MAKİNESİ, KALIPÇI FREZESİ, BIÇKI VS. EKİPMANLARI ETKİN ŞEKLİDE KULLANABİLEN,ÜRETİMİN HEDEFLENEN ZAMANDA VE KALİTEDE TAMAMLANMASINI SAĞLAYABİLECEK, İLETİŞİM BECERİLERİ YÜKSEK, SORUMLULUK ALABİLEN, İŞİNİ BENİMSEYEREK YAPAN, DİSİPLİNLİ, ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE VE TAKIM ÇALIŞMASINA UYUMLU, ASKERLİK ENGELİ OLMAYAN PERSONEL ARAMAKTAYIZ.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -35 (11.09.1999 - 13.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 29 EKİM MAH.9230/1 SOK. NO:17 TORBALI İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İZMİR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Ayşegül Hanım Ünvan : İnsan Kaynakları Uzmanı Telefon : 905348957137 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Torbalı
Pozisyon : Üretim Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905348957137

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Üretim Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Torbalı veya Edmeg İzmir Üretim Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder