İŞ İLANI DETAYI

Savunma Sanayine CNC talaşlı imalat yapan firmamızda, üretim sonrası yüzey düzeltmesi, talaş temizlik işlemlerinin yapılmasını sağlamak, gerekli durumlarda diş çekmek.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeTeknik okulların ilgili bölümlerinden mezun,Tesviye çapak alma, yüzey düzeltme işlemleri, diş çekme işlerinde gerekli el aletlerine hakim olmak,Teknik doküman okuyabilen, dokümantasyon takibini yapabilen Askerlik ile ilişiği olmayan.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : OSTİM OSB MAHALLESİ 1234 CADDE NO:15 ANKARA YENİMAHALLE YENİMAHALLE ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri : İsim : AYŞE OKTAY Ünvan : Telefon : 905386070214 E-posta : info@rhinoinc.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Üretim Elemanı
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905386070214
info@rhinoinc.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder