İŞ İLANI DETAYI

ROSELLA ROYAL APART otelde kat hizmetleri elemanı/kat görevlisi olarak istihdam edilmek üzere; 20-40 yaşları arasında, deneyimli kadın personel aranmaktadırBaşvuru yapmak isteyen adayların ilan metni sonundaki ''Başvur'' butonuu tıkladıktan sonra 0 530 146 42 09 nolu telefondan Nazlı Yıldız SINIR ile görüşmeleri gerekmektedirNot: 1 kişi Arsin, 1 kişi Pelitli'deki otelde istihdam edilecektir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeDeneyim sahibi olmak


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -40 (24.04.2004 - 26.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : PELİTLİ MAH. HAVAALANI KARŞISI (ŞUBE ARSİN BELEDİYE YANI) ARSİN TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKÇAABAT , ARAKLI , ARSİN , ÇAYKARA , MAÇKA , OF , SÜRMENE , TONYA , TRABZON MERKEZ , VAKFIKEBİR , YOMRA , BEŞİKDÜZÜ , ŞALPAZARI , ÇARŞIBAŞI , DERNEKPAZARI , DÜZKÖY , HAYRAT , KÖPRÜBAŞI/TRABZON , ORTAHİSAR İrtibat Bilgileri : İsim : NAZLI YILDIZ SINIR Ünvan : İŞYERİ YETKİLİSİ Telefon : 905301464209 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Akçaabat
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905301464209

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon, Edmeg AKÇAABAT veya Edmeg Trabzon Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder