İŞ İLANI DETAYI

Göcek Vira Apart Otel'de istihdam edilmek üzere, kat görevlisi aranmaktadırYol ücreti karşılanacaktırBaşvuru yapmak isteyenler 0542 317 24 93 numasından iletişim sağlayabilir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GÖCEK, GONCA SK NO:4 FETHİYE MUĞLA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : FETHİYE , DALAMAN İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 905423172493 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
İlçe : Fethiye
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905423172493

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Muğla ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Muğla, Edmeg FETHİYE veya Edmeg Muğla Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Muğla ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder