İŞ İLANI DETAYI

Otelin tüm misafir alanları, odalar, lobby, restorantlar ve toplantı salonlarının temizlik ve düzeninden sorumlu olabilecek.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıÇeşmede bulunan 5 yıldızlı otelimizde istihdam edilmek üzere; misafir memnuniyeti odaklı çalışan,eksik görme yeteneği gelişmiş, turizme gönül vermiş,ekip çalışmasını benimseyen Kat Hizmetleri Personelleri aranmaktadır. Turizm ve Otelcilik okullarından mezun,Turizm sektöründe kariyer hedefi olan,Takım olmaya önem veren,İletişimi ve problem çözme yeteneği yüksek,Misafir memnuniyeti odaklı çalışabilecek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ALTINYUNUS MAH. 3447 SOKAK NO : 2 ÇEŞME İZMİR ÇEŞME İZMİR ÇEŞME İZMİR / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : ŞÜKRÜ DEMİR Ünvan : KAT HİZMETLERİ MÜDÜRÜ Telefon : 905303466881 E-posta : hsk@ilicahotel.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : LOJMAN İMKANI VERİLMEKTEDİR.

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905303466881
hsk@ilicahotel.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder