İŞ İLANI DETAYI

Ankara Söğütözü metro çıkışının yanında Platin Tower iş merkezinde bulunan 3Katlı ofis mobilyaları satışı yapılan concept mağazamız için;8-10 kişilik öğlen yemeği yapabilecekMağaza temizliğinden sorumlu olacakSelf servis olan çay ve kahve alanlarının hazırlanması ve tertip düzenini sağlayabilecek.Yönetim kurulu başkanı ve VİP misafirlerin servisini sağlayabilecekDış görüntüsüne önem veren, prezantabılİçecek ve yemek servisi yapabilenÇalışkan ve sorumluluk sahibi verilen talimatları göre hareket edebilecek.Kadın personel arayışımız bulunmaktadır.Söz konusu şartları sağladığınızı düşünüyorsanız 0541 309 73 00 numaralı telefona whatsap üzerinden bilgilerinizi gönderiniz.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıAnkara Söğütözü metro çıkışının yanında Platin Tower iş merkezinde bulunan 3. katlı ofis mobilyaları satışı yapılan concept mağazamız için;8-10 kişilik öğlen yemeği yapabilecekMağaza temizliğinden sorumlu olacakSelf servis olan çay ve kahve alanlarının hazırlanması ve tertip düzenini sağlayabilecek.Yönetim kurulu başkanı ve VİP misafirlerin servisini sağlayabilecekDış görüntüsüne önem veren, prezantabılİçecek ve yemek servisi yapabilenÇalışkan ve sorumluluk sahibi verilen talimatları göre hareket edebilecek.Kadın personel arayışımız bulunmaktadır.Söz konusu şartları sağladığınızı düşünüyorsanız 0541 309 73 00 numaralı telefona whatsap üzerinden bilgilerinizi gönderiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -60 (17.10.2006 - 18.09.1964 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Söğütözü, PLATİN TOWER, Dumlupınar Blv. NO:9/4, 06530 Çankaya/Ankara ÇANKAYA ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALTINDAĞ , ÇANKAYA , YENİMAHALLE , GÖLBAŞI/ANKARA , KEÇİÖREN , MAMAK , ETİMESGUT , ANKARA/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Sermin Baran DORA Ünvan : İnsan Kaynakları Grup Müdürü Telefon : 905413097300 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905413097300

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Çankaya veya Edmeg Ankara Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder