İŞ İLANI DETAYI

Altınova Tersaneler Bölgesinde Bulunan Fabrikamızda Çevre düzenlemesi ve temizliği ve yeşil alanların sulanması ve bakımını,Köpeklerin kontrol besleme ve hijyenini, Fabrika içi temizlik ve düzeni sağlayacak, Özel Güvenlik Personelini ile gece mesaisinde çalışacak; EmekliTam zamanlı Akşam:20.00- Sabah:08.00İşe aidiyet duygusu bağlı ile ve uzun vadede çalışacak Bay 45-60 yaşlarında Sağlık sorunu olmayan Karamürsel - Yalova güzergahında yaşayanPersonel arayışımız bulunmaktadır.


EmekliTam zamanlı Akşam:20.00- Sabah:08.00İşe aidiyet duygusu bağlı ile ve uzun vadede çalışacak Bay 45-60 yaşlarında Sağlık sorunu olmayan Karamürsel - Yalova güzergahında yaşayanPersonel arayışımız bulunmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Yalova
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Yalova İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Yalova Geneli İş İlanları