İŞ İLANI DETAYI

Trabzon Havalimanı Havayolu İkram Ünitesi’nde engelli statüsünde çalışacak eleman aranmaktadır18-45 yaş arası, erkek adaylar başvuru yapabilirKişiler yemekhanede temizlik, getir-götür, paketleme gibi işler yapacaktırYol ücreti ve yemek verilecektirİşyerine gidip başvuru formu doldurulması gerekmektedir.7:30-15:00 / 15:00 - 22:30 çift vardiyaORTAHİSAR - YOMRA ikamet tercih sebebidir.


_18-45 yaş Erkek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -45 (13.05.2006 - 26.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TRABZON HAVALİMANI TRABZON MERKEZ TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TRABZON MERKEZ , YOMRA , ORTAHİSAR İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Trabzon THY DO CO İKRAM HİZMETLERİ A.Ş. İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Trabzon İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder