İŞ İLANI DETAYI

TOKAT MERKEZDE FAALİYET GÖSTEREN GÖK AY BİLGİSAYAR BÜNYESİNDE EVDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TEMİZLİK GÖREVLİSİ ARANMAKTADIR.NOT:İşe alınacak eleman; Esentepe mahÇarşamba pazarı orhan gazi cadAydoğan apartmanında, ikamet eden, 75 yaşındaki her hangi bir sağlık sorunu bulunmayan bir bayanın, hafta içi mesai saatleri içerisinde ev temizliğini, pazar alışvarişini ve yemeğini yapacak bayan eleman aranmaktadır.ADAYLARIN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA 05337232002 NUMARALI TELEFONDAN AHMET TERMELİ İLE İLETİŞİME GEÇMESİ GEREKMEKTEDİR.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik20-50 yaş aralığında,Hijyene önem veren,Dinamik sorumluluk sahibi,İletişimi kuvvetli, Disiplinli, titiz işini severek yapan,Bayan eleman aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -50 (15.05.2004 - 16.04.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KABEİMESCİD MAH. BOYAYANE SK 7A TOKAT/MERKEZ TOKAT MERKEZ TOKAT / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TOKAT MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 17003 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tokat
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Tokat GÖK AY BİLGİSAYAR EĞDAN.HİZM.İNŞ.TURTİC.LTD.ŞTİ İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder