İŞ İLANI DETAYI

Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,Sorumluluk ve disiplin sahibi,Ekip çalışmasına yatkın,Çalışkan, pratik ve güleryüzlü,Hijyen kurallarını bilen ve bu konuda titiz olan,YILRO GİYİM fabrikamızda çalıştırılmak üzere Bayan Temizlik Elemanı Alınacaktır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıTemizlik konusunda daha önce fabrika temizliği yapmış bu konuda pratik tecrübeli bayan eleman alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Kadın 25- -40 (24.04.1999 - 28.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KUTLUKENT ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ / TEKKEKÖY SAMSUN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SAMSUN MERKEZ , CANİK , İLKADIM , ATAKUM İrtibat Bilgileri : İsim : GÖZDE ÖZDERE Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 905535109986 E-posta : satinalma@yılrogiyim.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği En Az Ücret : 17003 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905535109986
satinalma@yılrogiyim.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder