İŞ İLANI DETAYI

Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmeti veren ofisimizde çalışmak üzere ofis temizliği -mutfak yardımcısı çay kahve servisi, personel yemeği dağıtabilecek bayan çalışma arkadaşı aranmaktadır.Minimum 2 yıl tecrübeli25 - 45 yaş arası,Ofisin genel temizlik işlerinin yapılması,Günlük yemek servisinin yapılması,Mutfakta çeşitliliği iyi bilen, kaliteli yemek yapabilen, ikram ve sunumlara özen gösteren,Misafir memnuniyetini ön planda tutan,Tercihen hastane, banka tecrübesi bulunan,Hijyen kurallarına dikkat eden,Kişisel bakım ve temizliğine özen gösteren, dış görünümüne önem veren, güler yüzlü,Kesinlikle sigara kullanmayan,Adapazarı, Serdivan ilçesinde ikamet eden /edebilecek olan,Çalışma saatleri ;08:30-18:00 pazar günü tatilServis imkanı yokturYukarıda Belirtilen Niteliklere Uygun 'Bayan' “Mutfak ve Temizlik Personeli” arıyoruz.


Lütfen gelmeden önce 0 555 034 17 54 iletişim numaramızdan randevu alınız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -45 (27.04.1999 - 1.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İSTİKLAL MAHALLESİ MEHMETÇİK SOKAK ELİF İŞ MERKEZİ ASEM ARKA KAPISI SAKARYA SERDİVAN SERDİVAN SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SERDİVAN İrtibat Bilgileri : İsim : Aysun Hanım Ünvan : İnsan Kaynakları Sorumlusu Telefon : 905550341754 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Serdivan
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905550341754

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg SERDİVAN veya Edmeg Sakarya Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder