İŞ İLANI DETAYI

Limonlu Mahallesinde bulunan Paperon Hotel bünyesinde Kat Hizmetleri Elemanı/Temizlik Görevlisi alınacaktır.Lojman hizmeti verilmemektedir.Başvurular için info@borexa.com.tr adresine özgeçmişinizi gönderebilir, 0 539 248 89 01 numaralı telefondan otel yetkilisi ile temas kurabilirsiniz.İlana başvuru yaptıktan sonra detayları işveren ile görüşebilirsiniz.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıTercihen deneyimliEn az ilköğretim mezunuKadın-Erkektüm iş arayanlar başvuru yapabilir


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- (24.04.2004 - Erkek 20- (24.04.2004 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : LİMONLU MH. LAMOS CD. NO:17-A (PAPERON OTEL) ERDEMLİ MERSİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ANAMUR , ERDEMLİ , GÜLNAR , MERSİN MERKEZ , MUT , SİLİFKE , TARSUS , AYDINCIK/İÇEL , BOZYAZI , ÇAMLIYAYLA , AKDENİZ , TOROSLAR , YENİŞEHİR , MEZİTLİ İrtibat Bilgileri : İsim : PAPERON OTEL Ünvan : PAPERON OTEL Telefon : 905392488901 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
İlçe : Anamur
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905392488901

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin, Edmeg ANAMUR veya Edmeg Mersin Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder