İŞ İLANI DETAYI

İnsan Gücü İnsan Kaynakları firması aracılığıyla Pepsico fabrikasının AGRO depo bölümünde görevlendirilmek üzere; Depo dışı alanların çevre kontrolünü ve temizliğini yapacak, Depo atık alanının temizliğinini yapacak, Güvenlik girişi ve otoparkın temizliğini yapacak, Depo yangın merdivenlerinin temizliğini yapacak, Depo acil çıkış kapısı köşelerinin temizliğini yapacak, Canlı yakalama kapanlarının çevrsinin temizliğini yapacak, İhtiyaç durumunda elleçleme personeline destek verebilecek, Üretim bitişi sonrası temizliğe destek verecek personel alımı yapılacaktırÇalışma tek vardiya olup yemek ve servis imkanı mevcutturVardiya duruma göre değişiklik gösterebilirİş arayanların, iş ilanına başvuruda bulunduktan sonra işyeri ile irtibata geçmeleri önem arz etmektedir


Sağlık sıkıntısı olmayan,Sabıka kaydı olmayanGerekli durumlarda mesaili çalışabilecek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -40 (30.04.2006 - 2.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : M.O.S.B. 4.KISIM AHMET NAZİF ZORLU BUL. NO:29 YUNUSEMRE MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MANİSA MERKEZ , YUNUSEMRE , ŞEHZADELER İrtibat Bilgileri : İsim : Ayşegül Hanım Ünvan : Telefon : 908502793924 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 908502793924

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder