İŞ İLANI DETAYI

İşyeri Adı: MANYAS TEMİZLİK HİZMET GIDA İNŞAAT TAAHSANLTDŞTİ.Yapacağı İşler: Temizlik Görevlisi, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gerekliliklerine uygun olarak:a Kullanılan makine ve ekipmanların bakımını sağlamak,b Çalışma alanını havalandırmak,c Çalışma alanındaki çöpleri toplamak,d Temizleme işlemlerinden zarar görebilecek eşya ve malzemelerin koruma önlemlerini almak,e Yüzey üzerindeki leke türünü ve yüzey özelliklerini belirlemek,f Tamponlama, vakumlama ve buharlama yöntemleri ile leke çıkarmak,g Süpürme ve temizleme yöntemini belirlemek,h Yüzeyi elle, vakumla, otomatla süpürmek,i Paspas yapmak,j Yüzeylerdeki bağlı kirleri ovmak, kazımak,k Toz almak,l Cam silmek,m Metal, ahşap, deri yüzeyleri parlatmak, kristalize ve polimerize cilalı zeminleri parlatmak,n Yüzeyleri çeşitli yöntemlerle yıkamak,o Saniter alanların temizliğini yapmak,p Yiyecek ve içecek alanlarının temizliğini yapmak,Ücret işverenle görüşülecektir.Çalışma Saatleri ve Tatil Günü: 08:00-17:00 Haftada bir gün tatildir.


Deneyimli temizlik görevlisi alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -35 (16.05.2006 - 17.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : CEVATPAŞA MAH. AYDINLIK SOK. GARNİZON HAVA LOJMANLARI YÖNETİM OFİSİ YEŞİLYURT/MALATYA YEŞİLYURT/MALATYA MALATYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MALATYA MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : CANER ÖZDEM Ünvan : Telefon : 905059839844 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Malatya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905059839844

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Malatya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Malatya Geneli İş İlanları