İŞ İLANI DETAYI

İşyeri Adı: ER BÜRO MOBİLYALARIİşyerinin Faaliyet Alanı: MOBİLYA ONARIM Yapacağı İşler: Mağazanın temizliği, çay sevisi ve 2 kişiye yemek yapabilecek Aranan ÖzelliklerYaş, Cinsiyet, Askerlik Durumu, vs : BAYAN 30-45 YAŞÇalışma Saatleri ve Tatil Günü: İŞVERENLE GÖRÜŞÜŞECEKTİR.Olanaklar:Maaş, Servis, Yemek.: İŞVERENLE GÖRÜŞÜLECEKTİR.İrtibata Geçilecek Kişi: Remziye KOÇİlana başvuru yapmak için aşağıdaki BAŞVUR butonuna tıklayınız.Ayrıca aşağıdaki irtibat numarasından randevu alıp görüşmeye gidinizA.BİRLER


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 25- -45 (26.04.1999 - 28.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TECDE MAH. İSMET PAŞA CAD. NO:269 A YEŞİLYURT MALATYA YEŞİLYURT/MALATYA MALATYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YEŞİLYURT/MALATYA , BATTALGAZİ İrtibat Bilgileri : İsim : REMZİYE KOÇ Ünvan : İŞVEREN Telefon : 905323459809 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Malatya
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905323459809

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Malatya Geneli İş İlanları