İŞ İLANI DETAYI

KONSEV GIDA İHTMADİÇ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİOlarak MOKİBON markamız ile Konya da Oyuncak, Şekerleme, Oyuncaklı Şekerleme ve Lisanslı ürünlerin İmalatını yapmakta ve İhracat alanında faaliyet göstermektedir.Firmamız; Oyuncak, Şekerleme, Oyuncaklı Şekerleme ve Lisanslı ürünlerin üretimi ve satışında müşteri beklentilerine en iyi hizmeti sunmak, müşterilerimize MOKİBON kalitesi ve farkıyla en ekonomik şekilde cevap vermek amacıyla kurulmuştur.İSTENİLEN NİTELİKLER;1Ayakta durmaya engel bir rahatsızlığı olmayan2Merdiven inme ve çıkmaya engel bir rahatsızlığı bulunmayan3Yaptığı veya yapacağı işleri düzenli yapan ve takip edenBayan Çay ve Temizlik Personeli arıyoruz.Servis Güzergahı : Servis Güzergahımız Barış Caddesi Hüda göbeğinden başlayıp, Real, Otogar, Novada güzergahından Aksaray yolu üzerinden fabrikaya ulaşım sağlamaktadır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif AlabilmeÇay ve temizlik elemanı, çalıştığı kurumun temizlik ve içecek ikram işlerine bakar. Çay ve temizlik elemanı gün içerisinde temizlik gerektiren işlerle de meşgul olabilir. Aynı anda çay servisini de aksatmadan yapar. Çay ocağından içecek isteyen personeller, çay servisi elemanına telefon ya da çağrı cihazları ile ulaşır. Bunun için üretilen farklı diyafon ve çağrı cihazları bulunur. Genel olarak çay servis ve temizlik elemanı sorumlulukları şunlardır:1. Çalıştığı kurumu temsil eden uygun üniformaları giyer.2. Kılık kıyafetine her zaman özen gösterir.3. Çay ocağının düzenini sağlar ve temizliğini yapar.4. Çalıştığı iş yerini temizler, çay kazanını, fincan ve bardak gibi malzemeleri temiz tutar.5. İstenildiği zaman içecek servisi yapar.6. Amirlerine, üstlerine ve personele karşı her zaman saygılı ve kibar davranır.7. Servis yaptığı sırada ciddiyetle çalışır.8. Mesai saati içinde yerinden ayrılmaz.9. Mekânın iç temizliğine, lavabo ve tuvalet gibi ortak kullanılan alanların hijyenik olmasına dikkat eder.Çay servis ve temizlik elemanı olarak çalışmak için pratik olmak gerekir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -40 (6.09.2004 - 8.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : FEVZİ ÇAKMAK MH. ASLIM CAD. NO:69/D KARATAY/KONYA KARATAY KONYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARATAY , MERAM , SELÇUKLU , KONYA/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Mücahit Issı Ünvan : Muhasebe ve İdari İşler Müdürü Telefon : 905320159373 E-posta : konsevgida@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Konya
İlçe : Karatay
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905320159373
konsevgida@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Konya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Konya, Edmeg Karatay veya Edmeg Konya Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Konya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder