İŞ İLANI DETAYI

PVC profil ve PVC doğrama imalatı yapan firmamızda genel fabrika temizliği ve düzeninden sorumlu olacak, görevli olunan bölümün temizlik malzemesi eksikliğini tamamlayacak, iç ve dış fabrika alanını düzenli tutmaya destek olacak erkek-kadın engelli personel ihtiyacımız bulunmaktadır.Emekli adaylar da başvurabilir.İşitme engelli adaylar tercih edilmeyecektir.NOT: Adayların gelmeden önce ilgili telefona mesaj atarak kendilerini tanıtmaları, sonrasında davet üzerine görüşmeye gelmelerini rica ederiz.


Tek vardiya 08.30-18.30 çalışılmaktadır, hafta sonu tatildir.İkramiye bulunmaktadır.Gebze, Çayırova ve Darıca ya servis olup; İstanbul Gülsuyu Köprüsü - Yemek sitesi arasında ikamet edenler de başvurabilir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Gebze veya Edmeg Kocaeli Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder