İŞ İLANI DETAYI

Derince'de bulunan ÖZEL ÇÖZÜM AKADEMİ ANADOLU LİSESİ'NDE tam zamanlı çalışacak temizlik personeli aranmaktadırOkulun tertip ve düzeninden sorumlu, misafirlere çay kahve sersivisi de yapılacaktır.


İletişim Ve İfade YeteneğiOkulun katlarının tertip ve düzeniİdareye ve gelen misafirlere çay kahve servisi


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SIRRIPAŞA MAH.DENİZCİLER CAD. GÖZDE SOK NO:4 DERİNCE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DERİNCE İrtibat Bilgileri : İsim : edanur çetin Ünvan : memur Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Derince
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli MYN ÖZEL EĞİTİM KURUMLARI ENERJİ İNŞAAT GIDA TARIM HAYVANCIL IK BİLİŞİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim numarası

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg DERİNCE veya Edmeg Kocaeli Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder