İŞ İLANI DETAYI

ENGELLİ ADAYLARLA GÖRÜŞECEK FIRMA YETKILISİ İLETİŞİM BİLGİLERİ:DEMET ?AHİN 0 549 209 73 74 demet.sahin@dabteknoloji.comGÖRÜŞME ADRESİ: Orta MahBurgaz CadA-B-C AptNo:26 Tuzla-Istanbul FİRMA HAKKINDA KISA BİLGİ: Dab Teknoloji firmasi Farklı lokasyonlarda depolarBulanan lojistik üzerine hizmet sağliyoruzAÇIK BULUNAN POZISYONLAR / IŞ TANIMI : Temizlik Personeli ve Uretim Personeli-Üretim: Üretim sahasında paketleme etiketleme ve kolileme işlemleri yapılacaktır.-Temizlik: İç saha ve dış saha temizliğinden sorumlu olunacaktırEĞİTİM DURUMUEn az: İLKOKUL KADIN Adaylar uygun muEVET ERKEK Adaylar uygun mu7 EVET EMEKLİAdaylar uygun muHAYIR İŞİTME ENGELLİ Adaylar uygun muHAYIR ENGELLİ ADAYLAR İÇİN UZAKTAN ÇALIŞMA / EVDEN ÇALIŞMA İMKANI VAR MIHAYIR VARDİYA VAR MI, KAÇ VARDİYA VARVARDİYALI-2 VARDİYA ÇALIŞMA SAATLERİ: HAFTA ÍÇİ 09.OO-17.30 &17.30-02.00ÇALIŞMA SAATLERİ: HAFTA SONU Cumartesi 09.OO-17.30 Pazar hafta tatiliSERVİS GÜZERGAHI Gebze-Darica-Çayirova


İlana başvur butonundan mutlaka başvuru yapınız, sonrasında;İlanda yer alan telefon numarasından randevu alınız.ya daÖz geçmişinizi ve engelli heyet raporunuzu ilanda yer alan mail adresine gönderiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- (20.04.2006 - Erkek 18- (20.04.2006 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : . GEBZE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEBZE , DARICA , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri : İsim : DEMET ?AHIN 0 549 209 73 74 demet.sahin@dabteknoloji.com Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli DAB TEKNOLOJİ VE LOJİSTİK HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim numarası

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg GEBZE veya Edmeg Kocaeli Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder