İŞ İLANI DETAYI

YAPI YALITIM MALZEMELERİ ÜRETEN FİRMADA GENEL TEMİZLİK, PAKETLEME, TAŞIMA İŞLERİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 20-40 YAŞ ARALIĞINDA ENELLİ BAY PERSONEL ALINACAKTIRFİRMA AĞIR VE TEHLİKELİ İŞYERİ GRUBUNDA YER ALMAKTADIR,BAŞVURU YAPACAK KİŞİLERİN BU DURUMU GÖZARDI ETMEMELERİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.SERVİS-YEMEK FİRMA TARAFINDAN KARŞILANACAK OLUP ÜCRET VE DİĞER DETAYLAR İŞVERENLE GÖRÜŞÜLECEKTİRİLAN İLE İLGİLENEN ADAYLARIN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMEDEN ÖNCE FİRMAYI ARAYIP RANDEVU ALMASI GEREKMEKTEDİR.


Takım Çalışmasıuzun süreli çalışmayı düşünen


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -45 (26.04.2004 - 28.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : OSB 20. CD. NO:54 MELİKGAZİ KAYSERİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BÜNYAN , DEVELİ , FELAHİYE , İNCESU , PINARBAŞI/KAYSERİ , SARIOĞLAN , SARIZ , TOMARZA , YAHYALI , YEŞİLHİSAR , AKKIŞLA , TALAS , KOCASİNAN , MELİKGAZİ , HACILAR , ÖZVATAN , KAYSERİ/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : FAHRİYE GÜNAY Ünvan : FİRMA YETKİLİSİ Telefon : 903523222015 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kayseri
İlçe : Bünyan
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903523222015

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kayseri ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kayseri, Edmeg BÜNYAN veya Edmeg Kayseri Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kayseri ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kayseri Geneli İş İlanları