İŞ İLANI DETAYI

WID TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE; Ofisin günlük temizlik işlerinin ve düzeninin sağlanması, hijyen kuralları çerçevesinde çay ve diğer ikramların hazırlanması, ofis ihtiyaçlarının tedarik edilmesi ve yakın çevreye gönderi ulaştırılması konusunda destek sağlayacak Temizlik Görevlisi mesleğinde bayan personel aranmaktadır.İlgilenen adayların başvuru yaptıktan sonra fotoğraflı özgeçmişini isbasvuru@wid.com.tr adresine mail yoluyla ulaştırması gerekmektedir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 27- -45 (21.04.1997 - 29.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KUZEYKENT MAH. BİLGİN SK. PANORAMA BULVAR SİTESİ B BLOK NO:5/E KASTAMONU MERKEZ KASTAMONU / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KASTAMONU MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 903662124433 E-posta : isbasvuru@wid.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kastamonu
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903662124433
isbasvuru@wid.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder