İŞ İLANI DETAYI

Menemen Ulukent te bulunan firmamıza; Engelli, Erkek, 30-50 yaş arası Temizlik Görevlisi alınacaktır.A.Gİşyeri tehlikeli sınıfta yer aldığı için işitme ve görme engelli adayların başvurmaması rica olunur.Çalışma saatleri: Hafta içi 08:30-18:30, gerektiğinde Cumartesi günü mesai olacaktır, Pazar tatil.Yemek ve Servis mevcutturServis Güzergahı: Menemen-Bornova-KemalpaşaGörüşmeler telefon sonrası verilecek randevuda şirkette yüz yüze yapılacaktırEsra ARSLAN Tel: 0232 833 33 88 e.arslan@ctsmakina.com.tr


Üretim sahasının temizlik işlerinden sorumlu olacakİşyeri tehlikeli sınıfta yer aldığı için işitme ve görme engelli adayların başvurmaması rica olunur.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Menemen
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Menemen veya Edmeg İzmir Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder