İŞ İLANI DETAYI

Orkun Tesis Yönetim ve İşletim firmamız bünyesinde site, AVM, tesis ve fabrika projelerimiz için bay veya bayan temizlik görevlisi arayışımız bulunmaktadırGörev Tanımı:1.Sorumlu olduğu alanların temizliğini, ilgili talimat ve amirinin vereceği iş emirlerine göre yerine getirmek,2.Amirinin vereceği çalışma programına uymak,3.Tamamladığı iş ve görevler hakkında amirini bilgilendirmek,4.Kılık kıyafet teçhizat talimatına uygun çalışmak,5.Kullandığı malzeme, teçhizat ve makinaları temiz ve düzenli tutmak,6.Hizmet verilen kuruluşun belirlediği özel talimatlara uymak,7.Görevi ile ilgili Temizlik müdürü tarafından belirlenmiş eğitimlere katılmak,8.ISG yasal ve diğer şartlara uygun yöntemler ile çalışmak,9.Yaptığı işlerde tanımlanmış tehlikeler ve mevcut riskleri göz önünde bulundurarak uygulanan kontrol ve önlemlere uymak,10.Gerçekleşen kaza ve olayları en kısa sürede amirine bildirmek.


Uzun vadeli çalışmayı hedefleyen,Problem çözme becerisi yüksek,Verilen işleri eksiksiz yerine getirebilen,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BARBAROS HAYRETTİN PAŞA 1992.SOK VETRO CITY İSTANBUL ESENYURT ESENYURT İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri Ad Soyad : AYLİN ÖZKESİCİLER Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI UZMANI Telefon : 905347833161 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Esenyurt
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905347833161

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Esenyurt veya Edmeg İstanbul Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.