İŞ İLANI DETAYI

Beşiktaş ta yer alan şirketimize temizlik görevlisi alıancaktır.İş TanımıOfis tüm alanların detaylı temizliğini yapacak,Islak zeminlerin temizliğini periyodik olarak yapacak,Ekonomik, tutumlu, harcamalara dikkat edecek,Yönetim tarafından verilen tüm görevleri yerine getirecek,Çay, kahve servisi yapacak,Mesai gerektiren durumlarda kalabilecek,Gerektiğinde hafta sonu çalışabilecek.


Aranan Nitelikler,Alanında en az 10 yıl deneyimli,Detaylara önem veren,Planlı, programlı, titiz,Enerjisini ve zamanını tamamen işine verebilecek,Hafta sonu dahil çalışabilecek,40 yaşını aşmamış.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -4023.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DİKİLİTAŞ MAHALLESİ EMİRHAN CADDESİ İSTANBUL BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BEŞİKTAŞ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : GÜLİN YAVUZ Ünvan : İK MÜDÜRÜ Telefon : 905056422433 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler En Çok Ücret : 17002,5 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beşiktaş
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905056422433

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Beşiktaş veya Edmeg İstanbul Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.