İŞ İLANI DETAYI

Kağıthane de bulunan şirketimize Çay Servisi ve Ofis Temizliği yapacak iş arkadaşı aramaktayızİşine özen gösteren titiz, düzenli ve güler yüzlü olması terciğimizdir.İşyerinde çay ve diğer içeceklerin servisini yapmak,Ofis ve işyeri genel temizliğini sağlamak,Çöpleri düzenli olarak toplamak ve atmak,Ofis malzemelerinin düzenli olarak temizliğini yapmak,Diğer departmanlara destek olmak.


Tercihen en az ilkolkul mezunu,Temizlik ve hijyen konusunda bilgi sahibi,Dikkatli ve düzenli çalışma alışkanlığına sahip,Ekip çalışmasına yatkın,İletişim becerileri güçlüBayan çalışma arkadaşı aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Hamidiye Mahallesi Selçuklu Caddesi VadiPark No:10 C D:13 KAĞITHANE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KAĞITHANE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Nazlı Demirtaş Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905011345140 E-posta : nazli.demirtas@obsholding.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kağıthane
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905011345140
nazli.demirtas@obsholding.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Kağıthane veya Edmeg İstanbul Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.