İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı:Görevli olduğu oda, koridor ve kat ofisi temizliğini sağlamak.Görevli olduğu alanlarda arızaları zamanında şefine veya ilgili departmana bildirmek.Odalardaki unutulan eşyaları Lost and Found prosedürüne uygun olarak teslim etmek.Daima temiz ve düzenli bir görünüm içinde olmak.Konuklarına karşı her zaman güler yüzlü ve yardımcı olmak, İşyeri kurallarına uygun hareket etmek.Konuk yatak odalarını ve banyolarını temizlemek.Odaları ve koridorları süpürmek.Yatak çarşaflarını, havluları ve konuk ikramlarını şirket kılavuz ilkelerine uygun olarak değiştirmek ve yenilemek.Düzenli ince temizlik görevlerini üstlenmek.Temizlik arabasını günlük olarak yeniden doldurmak.Çevreye duyarlı olmak.Atıkları uygun biçimde imha etmek.Konuk isteklerini hızlı ve etkin biçimde yönetmek.İstendiğinde konuk yatağı açma hizmetini uygulamak.Kayıp eşya prosedürlerini uygulamak.Gerektiğinde diğer departmanlara yardımcı olmak ve iyi iş ilişkileri kurup sürdürmek.


Aranan Nitelikler:Pozitif tutumİyi iletişim becerileriYüksek düzeyde müşteri hizmeti sunmaya büyük önem vermekKusursuz kişisel bakım standartlarıKendi başına ya da ekip içinde çalışabilme esnekliğiGüvenilirlik


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -55 (17.09.2006 - 19.08.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SÜTLÜCE MAHALLESİ İMRAHOR CD. NO:16 BEYOĞLU İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri Ad Soyad : SEVDA AYTUĞ Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905331317449 E-posta : admin@staysohotels.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beyoğlu
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905331317449
admin@staysohotels.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Beyoğlu veya Edmeg İstanbul Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.