İŞ İLANI DETAYI

Auto Home olarak 2019 yılında faaliyete başlamız bulunmaktayızBireysel kullanıcılara ve kurumsal firmalara kısa dönem araç kiralama hizmeti sunmaktayızFirmamızın Üsküdar- Altunizade merkez ofisinde görev alacak TEMİZLİK ve SERVİS elemanı aranmaktadırDana önce benzer birimde çalışmış,Tercihen Lise MezunuOfis temizliği , ofiste bulunan odaların temizliği , lavabo temizliği konusunda tecrübeli,Hijyen standartları ve kalite beklentisine uyum sağlayabilecek,Temizlik konusunda deneyimli,Titiz, temiz, çalışkan, güler yüzlü,Görevinin bilincinde olan,Bulunduğu yeri derleyip, toparlayan , düzenleyen,Gelen misafirlere ikramlık hazırlamada sunum ve görsele önem veren ,Misafir memnuniyeti odaklı, titiz, ayrıntılara önem veren,Kişisel bakımına özen gösteren,İstanbul da ikamet edenUzun süre çalışacak, işini seven,Tüm bu görev ve sorumlulukları yerine getirebilecek tecrübeli BAYAN çalışma arkadaşı arıyoruz.


İş Tecrübesi22.000 Net maaş5.000 TL Multinet Yemek kartı1.570 TL yok ücretiMagdeburger Tamamlayıcı özel sağlık sigortası


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Üsküdar
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Üsküdar veya Edmeg İstanbul Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.