İŞ İLANI DETAYI

İSTANBUL KADIKÖY FENERBAHÇE ORDUEVİ YAKININDA SPOR KULÜBÜ PROJEMİZE BAY VE BAYAN TEMİZLİK PERSONELİ ALINACAKTIRTEMİZLİK PERSONELİ MAAŞ 22.200.00 TL + PROJEDE SICAK YEMEK VARDİYALI 6 GÜN ÇALIŞACAK BİR GÜN İZİN KULLANACAK BİRİNCİ VARDİYA 07.00-15.00 İKİNCİ VARDİYA 14.30-22.30 HER İKİ VARDİYADA DA ÇALIŞABİLECEK BAY VE BAYAN TEMİZLİK PERSONELİ ALINACAKTIRMARMARAY İLE GELİP FENERYOLU DURAĞINDA İNİP 10 DK YÜRÜME VEYA KADIKÖY MERKEZE GELİP 16D OTOBÜS İLE KALAMIŞ DURAĞINDA İNİP 5 DK YÜRÜME GELİP GİDEBİLECEKDAHA ÖNCE TEMİZLİK İŞİ YAPMIŞ KİMYASALLARI TANIYAN TECRÜBELİ PERSONEL ALINACAKTIRGENÇ EMEKLİ DE OLABİLİRİRTİBAT ŞAKİR DAĞDELEN 0554 128 71 10 DAN ARAYABİLİRSİNİZ VEYA WHATSAPP’DAN MESAJ ATABİLİRSİNİZ.


İSTANBUL KADIKÖY FENERBAHÇE ORDUEVİ YAKININDA SPOR KULÜBÜ PROJEMİZE BAY VE BAYAN TEMİZLİK PERSONELİ ALINACAKTIR. TEMİZLİK PERSONELİ MAAŞ 22.200.00 TL + PROJEDE SICAK YEMEK VARDİYALI 6 GÜN ÇALIŞACAK BİR GÜN İZİN KULLANACAK BİRİNCİ VARDİYA 07.00-15.00 İKİNCİ VARDİYA 14.30-22.30 HER İKİ VARDİYADA DA ÇALIŞABİLECEK BAY VE BAYAN TEMİZLİK PERSONELİ ALINACAKTIR. MARMARAY İLE GELİP FENERYOLU DURAĞINDA İNİP 10 DK YÜRÜME VEYA KADIKÖY MERKEZE GELİP 16D OTOBÜS İLE KALAMIŞ DURAĞINDA İNİP 5 DK YÜRÜME GELİP GİDEBİLECEK. DAHA ÖNCE TEMİZLİK İŞİ YAPMIŞ KİMYASALLARI TANIYAN TECRÜBELİ PERSONEL ALINACAKTIR. GENÇ EMEKLİ DE OLABİLİR. İRTİBAT ŞAKİR DAĞDELEN 0554 128 71 10 DAN ARAYABİLİRSİNİZ VEYA WHATSAPP’DAN MESAJ ATABİLİRSİNİZ.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ataşehir
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ataşehir veya Edmeg İstanbul Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.