İŞ İLANI DETAYI

TEMİZLİK GÖREVLİSİ ENGELLİİstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da yer alan merkez firmamıza ENGELLİ Temizlik Personeli alınacaktır.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeGENEL NİTELİKLEREn az Okur-Yazar olanFabrika temizliğinde tecrübesi olanDetaylara önem veren, dikkatli ve titizTemizlik Makinelerini kullanmayı bilen İtmeli Yıkama MakinesiTemizlik ve Hijyen kurallarını uygulayabilenPozitif ve güler yüzlü, kişisel temizliğine ve dış görünümüne özen gösteren Verilen görevleri yerine getiren ve öğrenmeye açıkServis güzergahında oturanÇalışma SaatleriHafta içi: 07:00 - 17:00 Hafta sonu: Cumartesi-Pazar tatil.Sosyal HaklarYEMEK + YOL + SGK + MULTİNETSERVİS GÜZERGAHIPendik, Sultanbeyli, Maltepe, Tuzla, Gebze: Kirazpınar, Arapçeşme, Osman Yılmaz Mah. Köşklüçeşme, Güzeller Mah., TatlıkuyuÇayırova: Özgürlük Mah., Akse Mah.Darıca: İstasyon, Sırasöğütler


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.