İŞ İLANI DETAYI

İstanbul Güneşli Bağcılar da bulunan merkez ofisimize bağlı olarak çalışacak, aşağıda belirtilen niteliklerden geneline sahip Mutfak ve Temizlik Elemanı arayışımız bulunmaktadır.İŞ TANIMIMutfak ve ofis düzeninin sağlanıp kullanılan araçların temizliğinin yapılması,Günlük belirli zamanlarda çay demlenmesi,Yöneticilerin, ofis çalışanlarının ve gelen ziyaretçilerin çay ve kahve servisinin yapılması,Düzenli ve disiplinli çalışan,Dikkatli hijyen ve servis kurallarını bilen,Günlük ofislerin ve ortak kullanım alanlarının temizliğinin yapılması,Hijyene önem veren, tertipli düzenli, sorumluluk sahibi, güler yüzlüTercihen daha önce benzer pozisyonda görev almış, çalışma arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade YeteneğiGenel temizlik kurallarına hakim olmak,Temizlik malzemelerini ve araçlarını kullanma becerisine sahip olmak,Disiplinli ve düzenli çalışabilmek, Ofislerdeki çöpleri düzenli olarak toplamak, çöp poşetlerine veya varillerine koymak, ofis içlerindeki çöp poşetlerini değiştirmek, çöp kovalarını temizlenmek-silip arınık etmek,Çalışma masalarının, üzerindeki eşyaları muntazam bir şekilde yerlerinden kaldırmak suretiyle, her tarafını bezle silip kurulamak, sandalye, koltuk, sehpa, kanepe, etajer, telefon vb. eşyaları gerekirse deterjanlı bezle silip temizlenmek,Kapı, pencere ve mutfakları, mutfak tezgâhlarını silmek temizlemek, Ofis iç camlarını silerek temizlemek, havalandırma kapaklarının tozunu almak,Göreviyle ilgili sarf malzemeleri ekonomik şekilde kullanmak, görev alanındaki malzemelerin günlük bakımını yapmak ve her an kullanıma hazır durumda bulundurmak,Çay, kahve ve diğer ikramlık yiyecek ve içeceklerin sıhhi şekilde hazırlanmasını ve sunulmasını sağlamak,Ofisteki tuvalet ve lavaboları günlük olarak temizlemek, eksik malzemeleri tamamlamak, Ofise gelen temizlik ve mutfak malzemelerin yerleştirilmesine yardımcı olmak,Toplantı-seminer salonlarını sürekli kullanıma hazır tutmak, kullanım sonrası temizliğini yapmak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bağcılar
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Bağcılar veya Edmeg İstanbul Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.