İŞ İLANI DETAYI

Saha Destek ElemanıDESBAŞ - İstanbul Endüstri ve Ticaret Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi AŞ bünyesinde Saha Ekibimize dahil olmak üzere Saha Destek Personeli temizlik, yükleme, boşaltma takım arkadaşları arıyoruz.Görevler:Temizlik işleri,Lojistik destek yükleme, boşaltma, taşıma,Bina, tesis, yol, vbBakım-onarım destek,Diğer genel hizmetleri.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım ÇalışmasıNitelikler:Erkek,Asgari ilkokul mezunu,Askerlik görevini tamamlamış,Saha hizmetlerinde görev alabilecek, fiziksel engeli bulunmayan,40 yaşını aşmamış,Tuzla ve çevresinde ikamet eden Şekerpınar, Çayırova, Aydınlı, Orhanlı, Pendik, Tuzla, Kaynarca ve yakın çevresi.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.