İŞ İLANI DETAYI

KAT HİZMETLERİ GÖREVLİSİ & MAİD GÖREV TANIMIÜST İLİŞKİERİ: Kat Şefi, Kat Hizmetleri MüdürüPrensip Olarak: Sorumlu olduğu katta koridorlar ve odaların tamamının temizliğinden kat ofisi ve kat arabasının düzeninden sorumludur.1Müdürü ve şefinden aldığı talimatlar doğrultusunda hijyen kurallarına uygun çalışırVerilen talimatları eksiksiz yaparak geri bildirim vermelidir.2Günlük boş temiz odaların kontrolü ve toz mob ve parfüm sıkılarak odanın hizmete hazır olmasını sağlamalıdır.3Konaklayan misafirin oda temizliği yapılırYatak, çarşaf ve nevresim değişikliği ile buklet malzemenin oda eksikliklerini tamamlar.4Çıkış yapan misafir odalarının oda temizliği ve girişe hazır hale getirilmesini sağlar.5Odalardan çıkan unutulmuş eşyaları kat şefine bildirip teslim eder.6Bakım yaptığı misafir odalarında misafir isteklerini hızlı bir şekilde yerine getirir.7Oda temizliği esnasında gördüğü arızaları şefine bildirir.8Misafirin özel eşyalarına temas ve dokunmaktan kaçınırMisafire karşı güler yüzlü ve nazik bir üslupla konuşur.9Odalar ve koridorlarda gözlemlediği şüpheli bir durum varsa şefine bildirir.10Envanter ve sayımda kat şefine yardım eder.11VİP ve balayı odalarında misafir odasına çiçek ve süslemeler yapmalıdır.12Kullandığı malzeme, araç, gereçler, ekipman ve makinaları kullandıktan sonra temiz bir şekilde muhafaza etmelidir.13Kimyasal temizlik maddelerini doğru ölçüde ve israf etmeden kullanmalıdır.14Şefinin bildirdiği ek yatak, park yatak, sofa bed açılmalıdır.15Koridorlarda sessiz ve gürültü yapmadan çalışmalıMisafir şikayetlerini önlemelidir.


Fiziki Ve Bedensel YeterlilikERSEN OTELCİLİK TURİZM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ VE İNŞAAT TİCARET A.Ş. otelimiz hakkında;Tüm misafirlerimize, geleneksel konukseverlik beklentilerinin üzerinde yenilikçi ve güler yüzlü hizmetimizle misafir memnuniyetinde süreklilik oluşturma MİSYONU veGelişime açık ve artan hizmet standardımız ile İstanbul da mutlu misafir parolası ile öncü bir markalardan olma VİZYONU taşımaktayız.OTELLERİMİZ: THE BOSTANCI HOTELTHE GATE HOTELS KADIKÖY DOWNTOWNTHE GATE SUİETS ATAŞEHİRTurizm sektörü özellikle konaklama ve otelcilik işletmeciliği insan odaklı bir anlayışa, 7-24 hizmet sunan ve dinamik bir yapıya sahiptir.Kadıköy de bulunan 4 Yıldızlı 92 odalı THE GATE HOTELS KADIKÖY DOWNTOWN Göztepe ve 80 odalı THE BOSTANCI HOTEL Bostancı otellerimizde çalışacak Kat Hizmetleri Görevlisi personel arayışındayız.Otellerimizde kat hizmetleri departmanında çalışanlarımızın misafirlerimizle kurdukları iletişimin boyutunu dikkate aldığımız için bu departmanımız öncelikle önem taşımaktadır. Bu departmandaki çalışanlarımızı otelimizin gizli kahramanları olarak düşünmekte ve değer vermekteyiz. Şimdiden teşekkür ederiz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kadıköy
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Kadıköy veya Edmeg İstanbul Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.