İŞ İLANI DETAYI

1998 yılında Lösemili çocuklarımızın tedavisine destek olmak amacıyla büyük bir heyecanla çıktığımız yolda, bugün 1500e ulaşan çalışma arkadaşımız ve 10 Milyona yakın gönüllümüzle, gün geçtikçe büyüyen büyük LÖSEV ailesiyizBirleşmiş Milletlerde Danışmanlık Statümüzle, Sağlıktan Eğitime, Tarımdan Ticarete bugün çok sayıda sektörde büyük başarılara imzalar atan, Türkiyenin en itibarlı Sivil Toplum Kuruluşları arasında ön sıradaki LÖSEVi coşkuyla geleceğe taşıyacak kadroları oluşturuyoruzCoşkumuza Temizlik Personeli görevinde ortak olmaya var mısın İŞ TANIMI:· İstanbul Levent Ofisimizin temizlik işlerini yürütmektir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıARADIĞIMIZ NİTELİKLER NELER· Levent Ofisimize ulaşımın kolay olması,· Temizlik işlerinde en az 5 yıl iş tecrübesinin bulunması,. Olumlu geçmiş iş referanslarının bulunması,. Sorumluluk bilincinin yüksek olması,· Takım çalışmasına yatkın olması, Bu kapsamda LÖSEV Levent Ofis Temizlik Personeli görevini yürütmek üzere başvurularınızı bekliyoruz!


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : LEVENT MH. GÜVERCİN SK. NO:11 BEŞİKTAŞ İSTANBUL BEŞİKTAŞ İSTANBUL BEŞİKTAŞ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BEŞİKTAŞ , SARIYER , ŞİŞLİ , KAĞITHANE İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta : ik34@losev.org.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beşiktaş
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
ik34@losev.org.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BEŞİKTAŞ veya Edmeg İstanbul Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.