İŞ İLANI DETAYI

Genel alan temizliğini yapmak, Periyodik kontrollerle temizliğinin sürekliliğini sağlamak,Teknik arızaları ve hasarları tespit edip amirine bildirmek,Genel kullanıma açık olan tuvaletlerdeki eksik malzemeleri tamamlamak, temizliğini sağlamak,Kullandığı temizlik malzemelerinin, araç gereçlerin temizlik ve bakımını yaparak depoya uygun şekilde istiflemek, vb. görevlerde aktif rol almak,İş sağlığı ve güvenliği yönetim ve çevre yönetim sistemi standart ve yönetmeliklerini etkin olarak uygulamak. İş sağlığına ve güvenliği ile çevre mevzuatının öngördüğü ve şirket tarafından alınan tedbirlere uymak, bu hususlarda gereken her türlü iş ve işlemleri yapmaktır.İstanbul-Esenyurt Akçaburgaz da bulunan, gıda ve gıdaya temasa uygun steril, hijyenik kağıt üretimi yapan fabrikamızda çalıştırılmak üzere vasıflı-vasıfsız Genel Alan Temizleme Görevlisi/Meydancı aranmaktadır.


En az İlköğretim mezunu,Benzer pozisyonda tecrübesi olan,Kişisel bakım ve hijyenine özen gösteren,İstanbul Avrupa yakasında Arnavutköy, Esenyurt, Avcılar civarında ikamet eden,Askerlik hizmetini tamamlamış,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,2 vardiya sisteminde çalışabilecek, Kendini sürekli geliştirmeye açık,İletişim becerileri ve iş takibi kuvvetli,Şirket kültürüne, iş birliği ve ekip çalışmasına yatkın olmalıdır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 25- -50 (9.04.1999 - 14.03.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AKÇABURGAZ MAH. 1584. SOK. NO:7/11 ESENYURT İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİLİVRİ , AVCILAR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ , ARNAVUTKÖY İrtibat Bilgileri : İsim : Esra Gülcan Çatalyürek Ünvan : İnsan Kaynakları Uzmanı Telefon : 905330502196 E-posta : ik@metpack.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : -Tamamlayıcı Sağlık Sigortası -Yılda 2 defa yarım maaş ikramiye -Bayram Yardımı

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Silivri
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905330502196
ik@metpack.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.