İŞ İLANI DETAYI

Yeni açılan Isparta Çünür Mahallesi Toki Konutlarında çalışacak iş arkadaşları aramaktayız.Günlük rutin blok içi katlardan çöplerin alınması,Site yönetimine ait çevrenin temiz tutulması,Blok içi ve dışı temizliklerin yapılması,


Kat malikleriyle iletişimi iyi,Üst amirlerine saygılı,Çalışkan, dürüst.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 20- -45 (20.04.2004 - 22.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇÜNÜR MAHALLESİ 273.CAD. 13K MERKEZ-ISPARTA ISPARTA MERKEZ ISPARTA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ISPARTA MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : AYŞEGÜL BAYAR Ünvan : SİTE MÜDÜRÜ Telefon : 905375178162 E-posta : ispartamerkez@emlakyonetim.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Yemek Ücreti Desteği En Az Ücret : 17003 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Isparta
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905375178162
ispartamerkez@emlakyonetim.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Isparta İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder