İŞ İLANI DETAYI

Beyazıt Tel Sanayi Ltd.ŞtiŞirketinde çalıştırılmak üzere ;Genel çevre ve fabrika temizliği yapabilecek engelli personel alınacaktır.08:00-17:00 saatleri arasında aramaların yapılması rica olunur.


Fabrikamız makinelerden ötürü gürültülü bir ortamdır.sabah 08:30 - 17:30 arası çalışma faaliyeti gösterecek,mesai saatleri içerisinde etrafın temizliğini sağlayacak,Antakya servis güzergahında ikamet eden personel aranmaktadır.diğer detaylar işveren ile görülecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ANTAKYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ANTAKYA HATAY / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ANTAKYA İrtibat Bilgileri : İsim : NİLAY BEREKETOĞLU Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 903264512600 E-posta : ik@beytel.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Hatay
İlçe : Antakya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903264512600
ik@beytel.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Hatay ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Hatay, Edmeg ANTAKYA veya Edmeg Hatay Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Hatay ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Hatay İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder