İŞ İLANI DETAYI

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ENGELLİ PERSONEL ARANMAKTADIRİLGİLENEN ADAYLARIN SİSTEM ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPTIKTAN SONRA,03.04.2024 TARİHİNDE İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜNDE SAAT 13:30 DA TOPLU İŞ GÖRÜŞMESİNDE KATILIMIN SAĞLANMASI GEREKMEKTEDİR.


.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 18- (1.05.2006 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : VADİŞEHİR MAH. NEVRUZ CAD. ESKİŞEHİR ODUNPAZARI ESKİŞEHİR MERKEZ ESKİŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ESKİŞEHİR MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Eskişehir ESKİŞEHİR GÜLER ÇELİK KONSTRÜKSİYON SERACILIK İNŞAAT LOJİSTİK TAŞIMACILIK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Eskişehir İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Eskişehir Geneli İş İlanları