İŞ İLANI DETAYI

20-50 yaşları arasında enaz 1 yıl deneyimli aşağıda belirtilen niteliklere sahip titiz dikkatli günlük temizlik işleri yapabilecek personel alınacaktır.İlgililer 542 810 60 22 numaralı telefondan bilgi alabilir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeEn az ilkokul mezunu olmak,Genel temizlik kurallarına hakim olmak,Temizlik malzemelerini ve araçlarını kullanma becerisine sahip olmak,Hijyen ve temizlik belgelerine sahip olmak,Disiplinli ve düzenli çalışmak,Ekip çalışmasına yatkın olmak,Kendisine verilen görevleri eksiksiz ve hatasız bir şekilde yerine getirmek,En az 1 yıl deneyim sahibi olmak,İş takibi ve organizasyonunu sağlayabilmek,Titiz ve güvenilir olmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -50 (30.04.2004 - 3.04.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YUKARI ZAFERİYE MAH. PAZAR SK. ÇOK AMAÇLI PAZARYER KOMPLEKSİ EDİRNE KEŞAN KEŞAN EDİRNE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KEŞAN İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Edirne
İlçe : Keşan
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Edirne THE KAPTAN TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim numarası

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Edirne ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Edirne, Edmeg KEŞAN veya Edmeg Edirne Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Edirne ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder