İŞ İLANI DETAYI

BAŞVURACAK ADAYLARIN İŞKUR DAN İŞE GÖNDERME BELGESİ ALARAK BAŞVURABİLİRLERYemekhane temizliği Ofis temizliği Yemek servisi görüşmeye gelmeden Watsapptan mesaj gönderebilirsiniz Başvuru için İş Kurumu’ndan işe gönderme formu alınması veya www.iskur.gov.tr adresinden ilana başvuru yapılması gerekmektedirWww.iskur.gov.tr üzerinden yapılan başvru işleminden sonra; işveren veya işyeri yetkilisi ile iletişime geçiniz.


Yemekhane temizliği Ofis temizliği Yemek servisi Başvuru için İş Kurumu’ndan işe gönderme formu alınması veya www.iskur.gov.tr adresinden ilana başvuru yapılması gerekmektedir. www.iskur.gov.tr üzerinden yapılan başvru işleminden sonra; işveren veya işyeri yetkilisi ile iletişime geçiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : PIRPIR KÖYÜNO:175 ÇİLİMLİ DÜZCE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DÜZCE MERKEZ , CUMAYERİ , GÖLYAKA , ÇİLİMLİ , GÜMÜŞOVA , KAYNAŞLI İrtibat Bilgileri : İsim : Merve Hanım Ünvan : MUHASEBE Telefon : 905448865826 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905448865826

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder